Perawatan Cai Runtah

  • Waste treatment

    Rawatan runtah

    Tangki GFS, tiasa kabagi kana daérah pikeun perawatan kokotor, langkung trep sareng fleksibel, langkung desain anu langkung fleksibel. Desain tank GFS sareng jasa fabrikasi 1. Tim desain profésional tank tank BSL bakal nyayogikeun layanan desain anu gancang saatos nampi inohong, desain standar saluyu sareng AWWA D103-09, sareng OSHA standar enamel bolokan standar desain tank tank. 2. Kalayan mesin motong canggih sareng enamel nyemprot garis produksi, kamampuan produksi urang tiasa ngahontal 160 lembar / dinten, sareng mastikeun unggal lebah ...
  • Sewage treatment unit

    Unit perawatan limbah

    Tangki GFS, gampang dipasang, sawenang-wenang tiasa ngahijikeun tempat perawatan limbah anu béda, pikeun ngahontal épék perlakuan kokotor, sareng hubungan parawatan. Spésifikasi Kategori Spésifikasi Pelapis Warna Gelap héjo, bodas, biru, warna tiasa disaluyukeun dumasar kana pamundut anjeun Coating Thickness 0.25 - 0.40mm, palapis ganda Asam sareng alkalinity Bukti standar lambaran PH: 3 - 11 lambaran khusus PH: 1 - 14 Lambang 3450 N / cm Elastis Sarua salaku lambar baja, sakitar 500 K ...
  • Custom tank

    Tank tank

    Tank khusus, kanggo pengobatan cai sampah, gumantung sarat customer. Béja antara piring baja langkung fleksibel, kalayan wujud silih pelat tina baja sareng sambungan baud dikunci diri, sareng bahan pengedap khusus anu aya dina tumpang tindihna antara dua piring, ngahontal syarat pamasangan gancang sareng konsumsi anu saé. tutup tina piring baja enamel tank tiasa ngajaga tekanan tina 5kpa, sareng bak ogé tiasa digabungkeun sareng mémbran métana storag ...
  • Aeration tank

    Tank tank

    Bagéan penting cai, punten jelaskeun spésifikasi sareng dimensi khusus.