Nginum sareng Cai Seuneu

  • Residential Area Tank

    Tank Daérah Residential

    Bisa ngaropéa dumasar kana kabutuhan palanggan, ukuran tank, warna, kelas seismis, jsb.

  • Mount water storage tank

    Tangki neundeun cai

    GFS TANK nyayogikeun panyimpanan cai / cairan anu hadé di daérah khusus (daerah gunung, kapuloan, daerah gurun) .Npa nya? Keuntungan angkutan - Tangki GFS saleresna dirakit ti piring baja enamel.We henteu nampi tangki sadayana, kami ngagaduhan plat baja.Ia tiasa angkat dimana waé jalma tiasa angkat. 2. Kauntungan konstruksi - nalika piring baja dugi ka situs, éta tiasa dirakit ku baut, gampang dipotong dina waktos anu singget. Anu sanés peryogi profésional, henteu peryogi pikeun ongkos luhur ...
  • Fire water

    Cai seuneu

    Tank BSL GFS ogé tiasa dianggo salaku tank cai seuneu, dirakit di daérah pabrik, daérah padumukan sareng wangunan anu luhur. Gampang ngumpul sareng ngagaduhan kahirupan panjang. Parangkat pamasangan pikeun tank cai seuneu: 1. Taneuh kedah datar, taneuh kedah tiasa nanggung total beurat awak menara cai saatos dieusi cair, sareng taneuhna kedah bébas tina objék anu seukeut. 2, 5 ton sareng handap (kalebet 5 ton) produk teu kedah seueur perhatosan, produk ca ...
  • Drinking water supply

    Nginum pasokan cai

    Aplikasi tanki cai dilarapkeun kana neundeun cai hujan sareng neundeun saatos penyuluhan. Waktu pamasangan pondok, sareng kualitas sareng warna cai panyimpenan tiasa kustomisasi, anu cocog pikeun syarat lapangan. Pikeun mastikeun kasalametan cai nginum, urang kedah milih cai anu henteu beracun, henteu bahaya, aman sareng tiasa dipercaya panyimpen cai tank.Ordinary tank panyimpen cai henteu tiasa nyayogikeun standar panyimpen aman cai potable, sareng margi volu ageung .. .