Panyimpen Cair Industri

  • Digital StillCamera

    Digital StillCamera

    Tangki GFS loba dipaké dina neundeun cai produksi industri. Éta tiasa ngiringan seueur cai khusus atanapi cairan, sapertos brine, cai dimurnikeun, cai deionisasi, cai uyah, cai lemes, cai RO, cai deionized sareng cai ultra murni. Tangki GFS diproduksi ku perusahaan kami dirakit tina piring baja titanium khusus, bahan pengedap khusus, baut-blok sareng diri sanés, sareng jasa hirup langkung ti 30 taun. Saatos cita-cita, titanium baja khusus témbok baja nyaéta ...
  • industrial-supply

    industri-pasokan

    Éta gampang pikeun masang, ngatur sareng nyayogikeun rupa-rupa syarat kualitas cai. Dina waktos anu sami, survey yayasan sareng desain tank bakalan mangrupikeun jaminan dasar pikeun operasi aman tina tank ageung. Luyu sareng standar industri petrokimia, kedah dilakukeun dina prosés insinyur panalitian géologi situs, upami dipendakan yayasan umum. taneuh lemes, yayasan gunung sareng yayasan taneuh khusus, kasusna kabuktian masing-masing, sareng teraskeun maju ...
  • chemical-storage

    neundeun kimia

    Tangki GFS gaduh résistansi korosi anu saé sareng seueur dipaké pikeun nyimpen asam sareng cairan alkali dina tutuwuhan industri. Enamel disemprot dina beungeut piring baja, sareng anu sinétrasi luhur dilaksanakeun pikeun ngiringan lempéng baja anu tahan. Beungeut enamel lancar, gilap sareng disegel sareng segel khusus, cocog pikeun tujuan panyimpanan cair anu béda-béda. Syarat-syarat bahan neundeun tank bahan kimia Upami tank gudang kimia dipinuhan ...