Taros Kami

Boselan Tanks Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1010, Gedong Baichuan, Jalan Jianhua Utara, distrik Chang'an, kota Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

0086-18132648364

0086-311-89690050

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami