Integrasi CSTR

Katerangan Singkat:

Kalobaannana dianggo di kebon leutik (kira-kira 10000-20000 ternak) sareng produk pertanian sacara mandiri sareng ku usaha pamrosésan produk.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Integrasi CSTR, mangrupikeun aplikasi umum tina jinis tank biogas, wadah gas di luhur, tanki GFS. Éta miboga kaunggulan nyimpen daérah anu dijajah sareng ngagunakeun rohangan épisién, anu mangrupikeun modeu aplikasi anu paling populér dina ayeuna.

    Kalobaannana dianggo di kebon leutik (kira-kira 10000-20000 ternak) sareng produk pertanian sacara mandiri sareng ku usaha pamrosésan produk. Perusahaan urang tiasa netepkeun diaméterna, jangkungna sareng warna tank tank numutkeun sarat konsumén. Operasi sederhana, operasi gampangna, henteu peryogi teuing biaya tenaga kerja, pangropéa sareng operasi saderhana pisan. Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun patani komo perusahaan. Upami anjeun hoyong terang seléksi ukuran khusus sareng inpormasi anu lengkep, mangga ngahubungi kami.

    photobank

    Formula Enamel Porcelain Unik

    Boselan ngembangkeun rumus enamel nyalira anu ngajantenkeun beling urang langkung lancar, napel sareng lancar. Ngahindarkeun pinhole sareng fishscales.

    Téhnologi Tepi Enameled

    Tepi pinggiran Boselan disalut sareng bahan anu dicampur sami kanggo ngindarkeun éléktrolisis tina logam anu henteu jelas, karat sareng lemah tina beungkeutan anu dilapis.

    Edgecoat II

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Gambar Instalasi

    Bagan Ngolah Proses Biogas basajan

    8df610b1a43cfd9a00c85125d31b391b

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali