Panyekel wadah gas Double Membran

Katerangan Singkat:

Bahan 1. Pabrik tina pabrik internasional diverifikasi standar internasional.

2.We parantos ngalaman pagawe sareng sadaya mesin mesin membran sareng prosés kontrol kualitas produk anu ketat

Ukuran wadahna 3.Single tiasa ngaropea tina 2m³to 10000m³

4.Tipe tiasa semi bal atanapi kubik

5.Kami nyayogikeun sakabeh asesoris tina flange, sistem pengontrol tekanan gas, bolt, piring jangkar jsb.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka: Panyekel bénsin

Rincian Produk:
Tempat Asal: Cina
Ngaran merek: BATANG TANK
Sertipikat: ISO 9001 : 2008
Nomer Modél: BSL052011-512
Syarat pamayaran & Pengiriman:
Kuantitas Susunan Minimal: 1set
Harga: Dumasar kana PI
Rincian Bungkusan: PE poly-busa antara unggal dua piring baja; palet kai sareng kotak kai
Waktos pangiriman: 25-30 dinten saatos deposit nampi
Syarat pamayaran: L / C, T / T
Pasokan Kamampuh: 100 sét per bulan

Rincian Membran:
Dasar Lawon Kakuatan saringan poliéter polahés tinggi
Beurat lawon dasar (g / m³) 265g / m³
Ketebalan 0.85mm
Kakuatan regangan 4000-4500N / 5cm
Kakuatan Luh 550 / 550N
Suhu Threshold -40 ℃ -70 ℃
Perméabilitas métana <280 CM3 / M2 / d / bar
Waktos pangiriman: 10-15 dinten saatos ditampi deposit
Syarat pamayaran: L / C, T / T
Pasokan Kamampuh: 100 sét per bulan

Tangkal métana ganda nyaéta sangkar 3/4 bentukna sareng dipasang dina dasar semén atanapi bagian luhur tangki anaérobik ku baja kareta. Awak utama didamel tina bahan poliéster poli. Balna diwangun ku mémbran luar, mémbran jero, mémbran handap (kabinét luhur) sareng alat bantu. Éta ngagaduhan kamampuan pikeun nolak sinar ultraviolét sareng rupa-rupa mikroorganisme, sareng pisan sareng matuh standar na.

Ruang udara anu ketat sareng kapasitas variabel dibentuk antara mémbran batin sareng mémbran handap (luhureun taneuh) pikeun nyimpen métanana. Mémbran luar ngabentuk bentuk spherical tank storage.Gunakeun mémbran blower pressure pancake luar, nalika jumlah mémbran batin turun, mémbran luar liwat asupan blower, pikeun ngajaga tekanan desain desain mémbran batin, nalika jumlah métanana ningkat, perluasan membran jero, ngalangkungan klep panyalametan ngaluarkeun hawa luar tina lebar hawa, sahingga tekanan métan biasana angger dina tekanan desain anu dibutuhkeun.

Prinsip pelestarian panas tina wadah gasana mémana lentur: éta sacara efektif bisa nyegah hawa tiis tina ngetik ku ngeusian hawa antara mémbran batin sareng luar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali