Dahareun Bangku Kelas GFS

Katerangan Singkat:

Urang tiasa nyumponan syarat kelas dahareun pikeun mastikeun kasalametan sareng perlindungan lingkungan tina lumbung. Aplikasi: neundeun jagong, sangu, gandum, sorgum, kadele sareng sisikian.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Kelas tuangeun Kaca Gelas pikeun tank baja dianggo pikeun neundeun katuangan atanapi barang anu tiasa diperyogikeun kalayan syarat khusus. Warna tank dina umumna bodas, sareng syarat khusus tiasa ditangtukeun dumasar kana pilihan palanggan. Syaratna leuwih luhur, pamilihan bahan baku langkung ketat. Urang nedunan standar AWWA pikeun produksi sareng mastikeun mariksa adat éta. Kami resep komunikasi sareng anjeun ngeunaan indikasi khusus sareng syarat desain.

    Gambar basajan

    67_1

    Lempeng baja Titanium

    Tangki BSL keukeuh nganggo Titanium (Ti) Lembar Karbon Karat Panas Gancang Panas. Hal ieu khusus didamel pikeun prosés anu dicawiskeun. Ngidinan prestasi fisik anu luar biasa; ngaleungitkeun cacat skala lauk. Struktur kaca superfine tina lapisan enameled nyadiakeun piring baja kalayan kalenturan sareng ketahanan anu alus teuing.

    4IJHgtByK_1297300000
    Edgecoat II

    Téhnologi Tepi Enameled

    Tepi pinggiran Boselan disalut sareng bahan anu dicampur sami kanggo ngindarkeun éléktrolisis tina logam anu henteu jelas, karat sareng lemah tina beungkeutan anu dilapis.

    Formula Enamel Porcelain Unik

    Boselan ngembangkeun rumus enamel nyalira anu ngajantenkeun beling urang langkung lancar, napel sareng lancar. Ngahindarkeun pinhole sareng fishscales.

    Apr_CST-Storage-13

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Rincian Produk

    001
    003
    002
    004

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali