Rawatan runtah

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Tangki GFS, tiasa kabagi kana daérah pikeun perawatan kokotor, langkung trep sareng fleksibel, langkung desain anu langkung fleksibel.

Desain tank GFS sareng jasa fabrication

1. Tim desain profésional tank BSL bakal nyayogikeun layanan desain anu gancang saatos nampi inpormasi, desain standar saluyu sareng AWWA D103-09, sareng standar standar desain OSHA tank enamel standar.

2. Kalayan mesin motong canggih sareng enamel nyemprot garis produksi, kamampuan produksi urang tiasa ngahontal 160 lembar / dinten, sareng mastikeun unggal lambar gaduh precision fabrikasi anu unggul sareng prestasi palapis anu stabil.

Kontrol kualitas

Pikeun mastikeun kualitas produk tiasa nyumponan sareng standar internasional, urang bakal nyandak pamariksaan saatos tiap léngkah fabrikasi, sapertos ujian liburan 1500V, uji ketebalan palapis, uji lekatan lapisan. Kalayan pamariksaan ketat tim QC profésional, kualitas lambaran enamel kami parantos disatujuan sacara lega.

Pakét sareng angkot

1. Paket ékspor Profesional pikeun kiriman sagara: sadayana lapisan enamel ditangtayungan ku busa PE, teras dibungkus nganggo kotak kai atanapi palet kai.

2. Layanan transportasi: Kanggo nyayogikeun jasa anu paling saé, tanghi BSL tiasa ngabantosan susunan pengiriman laut samentawis cargos siap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali