Berita Berita

  • Construction of Water Storage Tank in Indonesia
    Waktu pos: 04-21-2020

    CEO Mr.SUN bakal nganjang ka pameuntasan pamicu limbah padet anu ka-11 di Jarkarta, Indonesia Salila Juli.17th-19. Mudah-mudahan babaturan gaduh kasempetan pikeun pendak sareng Mr Sun di Jarkata. Ayeuna tank anyar parantos diwangun, mugia urang tiasa digawé babarengan di hareup. Maca deui »

  • IFAT Exhibition India
    Waktu pos: 04-21-2020

    Tina kaping 16 ka-18 Oktober, 2019, paméran IFAT, India. Situs paméran: Aula 1, Pusat Pameran Bombay (BEC), Sukabumi, India C38-Shijiazhuang City Zhaoyang Biogas Equipment Co. Ltd Alamat: Bombay, Pusat Pameran (BEC) Off Western Express Highway Goregaon (Wétan), Sukabumi 40006 Hubungi ... Maca deui »

  • Our Project In Xuzhou
    Waktu pos: 03-31-2020

    Anyar-anyar waé salah sahiji proyék urang di Xuzhou, tanki digesteru -anaerobik Hight 22.8m, Dia. 6.11m dipancing. Maca deui »