Tentang Kami

Fitur utama

(titanium alloy) plate baja dua kali enamel assembly tank.This produk ieu parantos hasil dina nginum cai, limbah industri, limbah ternakan sareng limbah kota, perawatan sludge, lefatef lahan sareng ladang-ladang sanésna, sareng gawé bareng sareng proyék pikeun ngarengsekeun USB. IC, UASB, CSTR sareng prosés éntértasi sanésna, parantosan sampurna tina perenah nasional sareng badarat di pasar internasional.

Proses téhnologis

1. GFS Tank: piring baja anu digésér ditumbuk, dibengkok, ditembak blasted, disemprot sareng sintered.
2. Panyekel gas membran dobel: lawon Coated Coated-PVC dipotong dina ukuran anu diperyogikeun pikeun produksi ku motong manual, teras dua lapisan lawon pvc-coated disambungkeun ku mesin beungkeut termal.

1584321661_001

Kaagungan

1. Drafting unit standar industri, ranking katilu di industri;

2. Usaha téknologi tinggi di propinsi hebei;

3.ISO9001, ISO14001, ISO18001;

4. Laporan tés standar pikeun meunteun kaamanan higienis pikeun cai cai nginum sareng cai sareng bahan pelindung pikeun enamel dirakit kaléng;

5. Sertifikasi kiridit AAA;

Sertifikasi 6.AAA pikeun ngahargaan kontrak sareng netepkeun janji;

7. Produksi standarisasi produksi tingkat-3 perusahaan (mesin);

8. Idéntifikasi résiko sareng saringan sareng manajemén masalah nyumput.