Peralatan Afiliasi

  • Dehydrater

    Énergi

    Cabut kelembapan dina bénsin. Punten syaratkeun sarat khusus.

  • Stirrer/agitator

    Stirrer / agitator

    Mangga pilih alat ieu luyu pikeun gambar sareng desain rékayasa.

  • Condenser

    Kondenser

    Jinis alat purifikasi gas,
    Syarat sareng standar khusus, punten terangkeun ka urang.

  • Positive and negative pressure protector

    Protéktor anu hadé sareng négatip

    Spésifikasi numutkeun kaayaan anu saleresna, bahanna dibagi janten baja karbon sareng enamel. Katerangan pelindung tekanan positip sareng négatip Ku tanghi, tangki handap, pipa inlet hawa, pipa tekanan, sareng unloading, kalebet tanghi tiasa dipisahkeun ku pipa dumasar kana rasio volume anu tangtu, cai suntikan saatos pas, nalika tekanan gas langkung ageung dibandingkeun tekanan atmosfir standar leuwih gede tibatan 4 kpa atanapi ti tekenan atmosfir normal kurang ti 0,5 kpa, em ...
  • Gas boosting and stabilizing equipment

    Alat ningkatkeun gas sareng stabilisasi

    Hal ieu umumna dianggo pikeun ngadamel tekanan gas kanggo memenuhi standar, ngajaga tekenan stabil, sareng lampahing pasokan. Éta karakteristik mangrupikeun kasalametan, gampang diangkut sareng gampang dipasang, tekanan gas stabil, alat kontrol otomatis. Sistem suplai tekanan anu tekanan sareng diatur anu dirancang ku perusahaan kami dianggo pikeun padamaran métana, pangaturan tekanan sareng panyediaan gas. Awak sareng pipa sistem ieu umumna anticorrosion baja karbon, sareng ...
  • integrated equipment

    alat terpadu

    Éta bisa dibagi kana bahan enamel sareng bahan baja stainless. Pikeun eusi biogas anu beda sareng output biogas, tipena béda dipilih.

  • Fire Arrestor

    Seuneu Arrestor

    Alat kaamanan pikeun ngajagaan kasalametan parabot sareng nyegah kacilakaan; punten ngantunkeun pesen upami anjeun gaduh syarat khusus.

  • Devulcanizer

    Devulcanizer

    Spésifikasi numutkeun kaayaan anu saleresna disaluyukeun, diklasifikasikeun salaku baja karbon sareng bahan enamel. bubuka umum 1.Combined with kabutuhan aktual biogas, ngalaksanakeun desulfurization sistematis, dehidrasi sareng pengobatan biogas sanés. Sistem ieu mangrupikeun sistem desulfurization garing, anu henteu ngan ukur efisienana desulfurization sareng dehidrasi anu luhur, tapi ogé ngajantenkeun prosés sistem saderhana, manajemén sapopoé gampang sareng operasi ...
  • Biogas torch

    Obor biogas

    Item Tawaran Ⅰ 、

    100 kubik méter primitif biogas Torch Set

    Indéks Operasi:

    Rentang durukan métana: 100m3 / h

    Eusi beusi métana: ≤6%

    Eusi métana: ≥35% -55% (Kalayan eusi métaneun dugi ka 55%, obor kaduruk dugi ka 100m cubed per jam)

    Eusi hidrogen sulfida: ≤50ppm

    Pangotor mékanis: ≤0.2%

    Pipa suplai gas utama kedah janten kirang ti DN40 (dina kaayaan tekanan 3kpa).

  • Solid-liquid separator

    Padet cai cair

    Biogas, alat aksésori kokotor. Pengenalan: Spondipasi spiral type solid-liquid separator utamana diwangun ku mesin utama, pompa non-clogging, kabinet kontrol, pipa sareng alat-alat séjén. Bagian tina organisme inang, layar bolong, panyemprotan, motor geter, motor deceleration, beurat, unloading device.Its working process is as kieu: pompa non-clog without fermentation pump slurry pump into the body, motor motor blanking, under the action of the power transmission, squeezing g ...