Panyimpen Gas Ganda Mapan

  • Double Membrane gas storage holder

    Panyekel wadah gas Double Membran

    Bahan 1. Pabrik tina pabrik internasional diverifikasi standar internasional.

    2.We parantos ngalaman pagawe sareng sadaya mesin mesin membran sareng prosés kontrol kualitas produk anu ketat

    Ukuran wadahna 3.Single tiasa ngaropea tina 2m³to 10000m³

    4.Tipe tiasa semi bal atanapi kubik

    5.Kami nyayogikeun sakabeh asesoris tina flange, sistem pengontrol tekanan gas, bolt, piring jangkar jsb.