Tank Daérah Residential

Katerangan Singkat:

Bisa ngaropéa dumasar kana kabutuhan palanggan, ukuran tank, warna, kelas seismis, jsb.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Pikeun neundeun cai di daérah padumukan, tangki GFS gampang dipasang, kalayan bising anu lemah sareng siklus pamasangan anu cekap, anu nyayogikeun kaayaan anu gampang pikeun ngawangun sareng padamelan padumukan. Hal pangpentingna nyaéta panémbong ogé tiasa ngarobih warna sareng konstruksi lingkungan padumukan, anu henteu ukur ngahontal tujuan anu praktis, tapi ogé ngajantenkeun lingkungan padumukan.

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Gambar Instalasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali