GFS Tank

  • Independent GFS tank

    Tangki GFS mandiri

    Kaca datar pikeun tank baja tiasa seueur dipaké dina tuangeun cai sareng ngirangan, pangobatan kokotor, rékayasa biogas, neundeun bahan kacang polong, petrokimia sareng industri sanésna.

  • Integration CSTR

    Integrasi CSTR

    Kalobaannana dianggo di kebon leutik (kira-kira 10000-20000 ternak) sareng produk pertanian sacara mandiri sareng ku usaha pamrosésan produk.

  • Separation CSTR

    Pisahkeun CSTR

    Kanggo perusahaan tani sareng patani, Separation CSTR mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, kalayan kauntungan sareng genah operasi.

  • The group integration CSTR

    Grup integrasi CSTR

    Éta dilarapkeun kana pepelakan produksi biogas ageung anu kedah dikelola di daérah anu béda atanapi nyalira, sareng éta langkung sanggup pusat pamiceunan terpusat sareng langkung khusus.

  • Residential Area Tank

    Tank Daérah Residential

    Bisa ngaropéa dumasar kana kabutuhan palanggan, ukuran tank, warna, kelas seismis, jsb.

  • Silos unit

    Unit silos

    Béda dianggo, tank ogé béda, urang tiasa numutkeun kabutuhan pelanggan, tank khusus. Pausahaan urang ngagaduhan kakuatan pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

  • Tank within tank

    Tangki dina tangki

    Tank nganggo desain tangki, langkung épéktip sareng nyimpen rohangan, biasana dianggo dina perlakuan kentahan irigasi, jsb.

  • Floating gas storage tank

    Tangki neundeun ngambang

    Hal ieu sering dianggo pikeun alat anu ageung parobihan dina bahan baku. Punten wartosan kami upami anjeun gaduh syarat.

  • Mount water storage tank

    Tangki neundeun cai

    GFS TANK nyayogikeun panyimpanan cai / cairan anu hadé di daérah khusus (daerah gunung, kapuloan, daerah gurun) .Npa nya? Keuntungan angkutan - Tangki GFS saleresna dirakit ti piring baja enamel.We henteu nampi tangki sadayana, kami ngagaduhan plat baja.Ia tiasa angkat dimana waé jalma tiasa angkat. 2. Kauntungan konstruksi - nalika piring baja dugi ka situs, éta tiasa dirakit ku baut, gampang dipotong dina waktos anu singget. Anu sanés peryogi profésional, henteu peryogi pikeun ongkos luhur ...
  • Fire water

    Cai seuneu

    Tank BSL GFS ogé tiasa dianggo salaku tank cai seuneu, dirakit di daérah pabrik, daérah padumukan sareng wangunan anu luhur. Gampang ngumpul sareng ngagaduhan kahirupan panjang. Parangkat pamasangan pikeun tank cai seuneu: 1. Taneuh kedah datar, taneuh kedah tiasa nanggung total beurat awak menara cai saatos dieusi cair, sareng taneuhna kedah bébas tina objék anu seukeut. 2, 5 ton sareng handap (kalebet 5 ton) produk teu kedah seueur perhatosan, produk ca ...
  • Drinking water supply

    Nginum pasokan cai

    Aplikasi tanki cai dilarapkeun kana neundeun cai hujan sareng neundeun saatos penyuluhan. Waktu pamasangan pondok, sareng kualitas sareng warna cai panyimpenan tiasa kustomisasi, anu cocog pikeun syarat lapangan. Pikeun mastikeun kasalametan cai nginum, urang kedah milih cai anu henteu beracun, henteu bahaya, aman sareng tiasa dipercaya panyimpen cai tank.Ordinary tank panyimpen cai henteu tiasa nyayogikeun standar panyimpen aman cai potable, sareng margi volu ageung .. .
  • Digital StillCamera

    Digital StillCamera

    Tangki GFS loba dipaké dina neundeun cai produksi industri. Éta tiasa ngiringan seueur cai khusus atanapi cairan, sapertos brine, cai dimurnikeun, cai deionisasi, cai uyah, cai lemes, cai RO, cai deionized sareng cai ultra murni. Tangki GFS diproduksi ku perusahaan kami dirakit tina piring baja titanium khusus, bahan pengedap khusus, baut-blok sareng diri sanés, sareng jasa hirup langkung ti 30 taun. Saatos cita-cita, titanium baja khusus témbok baja nyaéta ...