Tangki GFS mandiri

Katerangan Singkat:

Kaca datar pikeun tank baja tiasa seueur dipaké dina tuangeun cai sareng ngirangan, pangobatan kokotor, rékayasa biogas, neundeun bahan kacang polong, petrokimia sareng industri sanésna.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Saatos pelat baja titanium aloi khusus diperpucu, dua atanapi tilu lapisan palapis vitreous anorganik dikaluarkeun dina jero sareng luar tina piring baja. Saatos sintering suhu anu luhur, bahan komposit anyar kabentuk antara palapis sareng piring baja pikeun ngahontal kakuatan beungkeutan bubuk témbok.This pelindung bahan komposit anyar henteu ngan ukur bisa ningkatkeun daya tahan korosi tina piring baja, tapi ogé ngagaduhan fungsi asam kuat sareng résistansi alkali sareng résistansi ngagem kuat.

    photobank

    Formula Enamel Porcelain Unik

    Boselan ngembangkeun rumus enamel nyalira anu ngajantenkeun beling urang langkung lancar, napel sareng lancar. Ngahindarkeun pinhole sareng fishscales.

    Téhnologi Tepi Enameled

    Tepi pinggiran Boselan disalut sareng bahan anu dicampur sami kanggo ngindarkeun éléktrolisis tina logam anu henteu jelas, karat sareng lemah tina beungkeutan anu dilapis.

    Edgecoat II

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Gambar Instalasi

    Bagan Ngolah Proses Biogas basajan

    8df610b1a43cfd9a00c85125d31b391b

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali