Sistem Purifikasi Gas

  • Dehydrater

    Énergi

    Cabut kelembapan dina bénsin. Punten syaratkeun sarat khusus.

  • Condenser

    Kondenser

    Jinis alat purifikasi gas,
    Syarat sareng standar khusus, punten terangkeun ka urang.

  • integrated equipment

    alat terpadu

    Éta bisa dibagi kana bahan enamel sareng bahan baja stainless. Pikeun eusi biogas anu beda sareng output biogas, tipena béda dipilih.

  • Fire Arrestor

    Seuneu Arrestor

    Alat kaamanan pikeun ngajagaan kasalametan parabot sareng nyegah kacilakaan; punten ngantunkeun pesen upami anjeun gaduh syarat khusus.

  • Devulcanizer

    Devulcanizer

    Spésifikasi numutkeun kaayaan anu saleresna disaluyukeun, diklasifikasikeun salaku baja karbon sareng bahan enamel. bubuka umum 1.Combined with kabutuhan aktual biogas, ngalaksanakeun desulfurization sistematis, dehidrasi sareng pengobatan biogas sanés. Sistem ieu mangrupikeun sistem desulfurization garing, anu henteu ngan ukur efisienana desulfurization sareng dehidrasi anu luhur, tapi ogé ngajantenkeun prosés sistem saderhana, manajemén sapopoé gampang sareng operasi ...