Peralatan Berkas anu Téhnologi sareng stabil

  • Positive and negative pressure protector

    Protéktor anu hadé sareng négatip

    Spésifikasi numutkeun kaayaan anu saleresna, bahanna dibagi janten baja karbon sareng enamel. Katerangan pelindung tekanan positip sareng négatip Ku tanghi, tangki handap, pipa inlet hawa, pipa tekanan, sareng unloading, kalebet tanghi tiasa dipisahkeun ku pipa dumasar kana rasio volume anu tangtu, cai suntikan saatos pas, nalika tekanan gas langkung ageung dibandingkeun tekanan atmosfir standar leuwih gede tibatan 4 kpa atanapi ti tekenan atmosfir normal kurang ti 0,5 kpa, em ...
  • Gas boosting and stabilizing equipment

    Alat ningkatkeun gas sareng stabilisasi

    Hal ieu umumna dianggo pikeun ngadamel tekanan gas kanggo memenuhi standar, ngajaga tekenan stabil, sareng lampahing pasokan. Éta karakteristik mangrupikeun kasalametan, gampang diangkut sareng gampang dipasang, tekanan gas stabil, alat kontrol otomatis. Sistem suplai tekanan anu tekanan sareng diatur anu dirancang ku perusahaan kami dianggo pikeun padamaran métana, pangaturan tekanan sareng panyediaan gas. Awak sareng pipa sistem ieu umumna anticorrosion baja karbon, sareng ...