Padet-cair Separator

  • Solid-liquid separator

    Padet cai cair

    Biogas, alat aksésori kokotor. Pengenalan: Spondipasi spiral type solid-liquid separator utamana diwangun ku mesin utama, pompa non-clogging, kabinet kontrol, pipa sareng alat-alat séjén. Bagian tina organisme inang, layar bolong, panyemprotan, motor geter, motor deceleration, beurat, unloading device.Its working process is as kieu: pompa non-clog without fermentation pump slurry pump into the body, motor motor blanking, under the action of the power transmission, squeezing g ...