Pisahkeun CSTR

Katerangan Singkat:

Kanggo perusahaan tani sareng patani, Separation CSTR mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, kalayan kauntungan sareng genah operasi.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Pemisahan mandiri CSTR, cocog pikeun perusahaan produksi biogas leutik sareng sedeng sareng proyék pangembangan sustainable tanaga swasta.Pisahkeun pemegang gas sareng tank anaerobik mempermudah pengelolaan sareng neundeun gas, ogé pangropéa kanggo peralatan.For usaha sareng kebon. kalayan kapasitas produksi bénsin ageung, wadah gas anu misah tiasa nyimpen éta gas tanpa nyababkeun runtah. Éta tiasa nyayogikeun panas, generasi kakuatan sareng masak lumayan. Digabungkeun sareng generasi tanaga surya, éta sadayana tiasa nyadar sistem ékonomi lingkungan anu cekap.

    54a232a7b009b

    Formula Enamel Porcelain Unik

    Boselan ngembangkeun rumus enamel nyalira anu ngajantenkeun beling urang langkung lancar, napel sareng lancar. Ngahindarkeun pinhole sareng fishscales.

    Téhnologi Tepi Enameled
    Tepi pinggiran Boselan disalut sareng bahan anu dicampur sami kanggo ngindarkeun éléktrolisis tina logam anu henteu jelas, karat sareng lemah tina beungkeutan anu dilapis.

    Edgecoat II

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Gambar Instalasi

    Bagan Ngolah Proses Biogas basajan

    8df610b1a43cfd9a00c85125d31b391b

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali