Obor

  • Biogas torch

    Obor biogas

    Item Tawaran Ⅰ 、

    100 kubik méter primitif biogas Torch Set

    Indéks Operasi:

    Rentang durukan métana: 100m3 / h

    Eusi beusi métana: ≤6%

    Eusi métana: ≥35% -55% (Kalayan eusi métaneun dugi ka 55%, obor kaduruk dugi ka 100m cubed per jam)

    Eusi hidrogen sulfida: ≤50ppm

    Pangotor mékanis: ≤0.2%

    Pipa suplai gas utama kedah janten kirang ti DN40 (dina kaayaan tekanan 3kpa).