Grup integrasi CSTR

Katerangan Singkat:

Éta dilarapkeun kana pepelakan produksi biogas ageung anu kedah dikelola di daérah anu béda atanapi nyalira, sareng éta langkung sanggup pusat pamiceunan terpusat sareng langkung khusus.


  • Warna palapis: Warna tiasa dirobih
  • Ketebalan palapis: 0,25 ~ 0.40mm
  • Tingkat PH: Standar PH: 3 ~ 11; PH Husus: 1 ~ 14
  • Teu karasa: 6.0 Mohs
  • Tes spark: > 1500V
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tentang éta

    Kaunggulan kelompok, gampang ngatur sacara misah, ngajalankeun mandiri dina unggal link, ngirangan biaya résiko operasi, gampang diurus, ogé mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun aplikasi tutuwuhan biogas ageung, parameter sami sareng tank GFS.

    Formula Enamel Porcelain Unik

    Boselan ngembangkeun rumus enamel nyalira anu ngajantenkeun beling urang langkung lancar, napel sareng lancar. Ngahindarkeun pinhole sareng fishscales.

    Téhnologi Tepi Enameled

    Tepi pinggiran Boselan disalut sareng bahan anu dicampur sami kanggo ngindarkeun éléktrolisis tina logam anu henteu jelas, karat sareng lemah tina beungkeutan anu dilapis.

    Spésifikasi Plato baja standar Enamel

    Jilid (m 3 )

    Diameter (m)

    Jangkungna (m)

    Lantai (lapis)

    Jumlah Lempeng Jumlah

    511

    6.11

    18

    15

    116

    670

    6,88

    18

    15

    135

    881

    7.64

    19.2

    16

    160

    993

    14,51

    6

    5

    95

    1110

    9.17

    16.8

    14

    168

    1425

    13.75

    9.6

    8

    144

    1979

    15.28

    10.8

    9.

    180

    2424

    16.04

    12

    10

    210

    2908

    17,57

    12

    10

    230

    Gambar Instalasi

    Bagan Ngolah Proses Biogas basajan

    8df610b1a43cfd9a00c85125d31b391b

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali