Konstruksi Tangki Panyimpanan Cai di Indonesia

CEO Mr.SUN bakal nganjang ka pameuntasan pamicu limbah padet anu ka-11 di Jarkarta, Indonesia Salila Juli.17th-19.

Mudah-mudahan babaturan gaduh kasempetan pikeun pendak sareng Mr Sun di Jarkata.

Ayeuna tank anyar parantos diwangun, mugia urang tiasa digawé babarengan di hareup.

gt


Waktu pos: Apr-21-2020